Maskinoperatörer Plåtverkstad

Maskinoperatörer Plåtverkstad

Maskinoperatörer – 1 Dagtid

Till vår Plåtverkstaden söker vi efter en maskinoperatör.

Du arbetar i en fräsch och modern verkstad. Företaget har hög investeringsvilja och i vår plåtverkstad har vi senaste åren genomfört stora investeringar i nya maskiner och fler kommande spännande maskiner på väg in.

Du kommer ingå i ett team om 3 personer där ni övervakar och ansvarar för att båda maskinerna går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan.

Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning service och reparationer. Vi söker en medarbetare till dagtids skiftet 07.00-15.00.

Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som maskinoperatör eller liknande. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, men det viktigaste är dina personliga egenskaper, att du är engagerad, ansvarsfull och nyfiken. Likaså att du har förmåga att ta initiativ och kan rycka in där det behövs i processen. Vi kommer att ordna med gedigen introduktion och interna utbildningar. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten inleds med en visstidsanställning och löper sedan vidare till en tillsvidareanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på personal@wica.se. Skicka ditt cv och personligt brev så snart som möjligt. Urval sker löpande, dock senast 2022-12-09.

Skicka din ansökan märkt med "Plåt" till personal@wica.se
Mer info
Email Mejla Wica Cold AB
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 400 anställda.