Maskinoperatör, nattskift

Maskinoperatör, nattskift

Till våra stansmaskiner i Plåtverkstaden söker vi nu en maskinoperatör (nattskift).

Du arbetar i en fräsch och modern verkstad. Företaget har hög investeringsvilja och till vår plåtverkstad har vi senaste åren genomfört stora investeringar i nya maskiner.

Du kommer att ingå i ett team om 3 personer där ni övervakar och ansvarar för att båda maskinerna går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning, service och reparationer. Arbetstiderna är måndag till torsdag 22.35-07.05

Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning, gärna inom plåtbearbetning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som maskinoperatör.

Du är nyfiken på att lära dig nya saker och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Flytande svenska och i tal och skrift är ett krav.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sophie Pantsar, HR-chef, 0472-360 92. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande, dock senast 2022-07-08. Skicka din ansökan märkt med "Plåtverkstad" till personal@wica.se
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.