Konstruktör

Konstruktör

Konstruktör

Konstruktionsavdelningen på Wica Cold ansvarar för nykonstruktion av modeller på kyl- och frysdiskar samt konstruktionsförbättringar och uppdateringar på befintliga produkter. Just nu har vi flertalet spännande projekt på gång och vi behöver därför utöka vårt konstruktionsteam. Vi skräddarsyr ofta lösningar till våra kunder där design, energieffektivitet och miljövänlig teknik samverkar.

I rollen som konstruktör arbetar du i huvudsak i SolidEdge med att projektera tillverkningsritningar till vår produktion. Du kommer att driva dina egna projekt och ansvarar för dem från start till mål. Som konstruktör hos oss får du förmånen att följa projektet från skiss till färdig produkt och med spännande utmaningar och problemlösning längs vägen.

Teamet består av 5 medarbetare och nu vill vi bli fler. Inledningsvis får du en gedigen introduktion med god handledning och stöttning och du kommer att arbeta nära kollegor med erfarenhet för att efterhand ta dig an nya utmaningar och utvecklingsområden.

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss?

För att vara framgångsrik som konstruktör behöver du vara intresserad av ny teknik och ha en vilja att jobba i CAD- och PC-miljö.

Vi söker dig som:

Behärskar något CAD-program, meriterande är kunskaper inom Solid Edge

Har mycket god datorvana

Har god vana av affärssystem, gärna Monitor

Har förståelse för produktionsprocessen, t.ex. montering och tunnplåtsbearbetning.

Vi söker dig som har förmåga att hålla och skapa struktur och är mycket noggrann med detaljer i ditt arbete. Eftersom du ingår i ett team där alla är beroende av varandra för att kunna driva arbetet framåt är din sociala kompetens viktig. Du tar eget ansvar för ditt arbete, driver dina egna processer och är mån om att leverera lösningar i rätt tid och med hög kvalité. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Konstruktionschef Fredrik Erazim, 0472-363 36 eller vår HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-10-29. Skicka din ansökan till personal@wica.se, märk din ansökan med "Konstruktör"
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.