Eltekniker

Eltekniker

Vill du bli en del i vårt team på
Teknikavdelningen. Teknikavdelningen ansvarar för utveckling av den tekniska delen i våra produkter Det innebär tester via labb, felsökning, analysera rotorsaken, felavhjälpning, utveckling och mycket mer. Vi strävar efter högsta möjliga driftsäkerhet, med målsättning att skapa miljösäkra och energisnåla produkter.

Teknikavdelningen består av flera kompetenta teknikteam med många års erfarenhet av tekniklösningar på våra produkter. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Teamet för elteknik ansvarar för el i våra kyl- och frysdiskar. Arbetet sker vid vår fabrik i Vislanda.

Som Eltekniker kommer ditt fokus vara att utföra eltester på vår utrustning i kyl- och frysdiskarna samt arbetar med felavhjälpning på de problem som uppkommer. I dagsläget producerar vi ca 300 diskar i veckan, i en rad olika modeller. Du utför dagliga rutinkontroller på elarbeten. Arbetet kräver problemlösning och analyser för att upptäcka fel, vissa problem kräver snabb hantering. Arbetet kan också innebära att kvalitetssäkra maskinplattor, kompressor, startutrustning, termostat, fläktar, kontaktdon, kablage mm. Du är ett stöd gentemot produktionen och övriga kollegor i frågor som rör vår elutrustning

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivåmycket goda datorkunskaper, gärna Microsoft Office Excel mm.erfarenhet av arbete inom eltekniskt intresse

Det är viktigt att du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad och noggrann. Arbetet ställer krav på att du är en duktig problemlösare och kan snabbt hitta effektiva lösningar. Du ska vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning.


Det är viktigt att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift och kan kommunicera på engelska vid behov.


Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Rylander, tfn 0472-366 93 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-01-07. Skicka din ansökan till personal@wica.se, märk ansökan med "Eltekniker"
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.