Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Vi söker nu en ekonomiassistent med placering i Vislanda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera leverantörsreskontra (kundreskontra vid behov), uppföljning av förfallna fordringar, kravhantering, löpande redovisning, bank- och kontoavstämningar.
Övriga administrativa uppgifter ingår också. Vi är ett gott gäng som hjälper varandra där det behövs!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete på ekonomiavdelning.

Du är van användare affärssystem, Excel och de övriga Office-program.

Dina personliga egenskaper är viktiga! Du är positiv, noggrann, flexibel, och serviceinriktad. Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och prioritera rätt saker. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.


Det händer mycket på Wica, vill du vara med på denna spännande resa tillsammans med oss?Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-07-08. Skicka din ansökan till personal@wica.se, och märk ansökan med ekonomi.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.