Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Ekonomi- /Redovisningsassistent
Vi söker nu en ekonomi- / redovisningsassistent med placering i Vislanda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera kundreskontra (leverantörsreskontra vid behov), uppföljning av förfallna fordringar, kravhantering, löpande redovisning, bank- och kontoavstämningar. Sedermera är det allt från diverse administrativa uppgifter till att vara behjälplig vid bokslutsarbetet och dess avstämningar med Wica Colds koncernbolag.

Ekonomiavdelningen är en grupp på fyra personer i vilken det även ingår reception och löneadministration.
Vi är ett gott gäng som hjälper varandra där det behövs. Tjänsten är ett vikariat (föräldraledighet) som planeras vara minst 1 ½ år. Tillträde sker efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete på ekonomiavdelning. Grundläggande kunskaper i redovisning är meriterande.

Det är meriterande att ha erfarenhet och systemvana av ERP-systemet Monitor. Du är van användare i Excel och de övriga Office-program.

Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team. Du är positiv, noggrann, flexibel, och serviceinriktad med god kommunikativ förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Det händer mycket på Wica, vill du vara med på denna spännande resa tillsammans med oss?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92 eller Ekonomichef Caroline Sundh, tfn 0472-363 35. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-04-12. Skicka din ansökan till personal@wica.se, och märk ansökan med ekonomi.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.wica.se
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2800 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 340 anställda.