Konstruktör till W-Tools i Alvesta

Konstruktör till W-Tools i Alvesta

Dina arbetsuppgifter
Är du konstruktör och beredd att ta nästa steg i karriären? Då har vi jobbet för dig! Som konstruktör hos oss på W-Tools kommer du ansvara för konstruktionen och ta rollen som projektledare för små och stora konstruktionsprojekt.

W-Tools AB erbjuder kundanpassade lösningar inom formverktyg och insatsdelar, från roterande avgängningsverktyg till 2K. Vi är en av huvudleverantörerna av verktygsdelar till Nordens största kapsyl- och förslutningstillverkare. Medicinsk utrustning och andra tekniska detaljer utgör också en stor del av verktygsproduktionen. Företaget har idag 17 anställda och finns i ljusa fräscha lokaler i Alvesta.
Vi på W- Tools vädersätter högt engagemang, kvalitet i alla led och utveckling. Mer information om oss hittar du på www.wtools.se

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från konstruktion i 3D-CAD, samt hög kompetens inom mekanik, maskinstyrning och maskinsäkerhet, med teoretiska kunskaper motsvarande minst 3-årig högskola.

För att lyckas hos oss behöver du ha en väl utvecklad förmåga att hitta kostnadseffektiva lösningar med olika typer av begränsande förutsättningar. Du har en resultatdriven personlighet, med fokus på att hålla uppsatta tidsramar.
Du besitter en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska. Vi arbetar i SolidWorks men viktigast är erfarenhet i 3D-CAD.
Som konstruktör hos oss på W-Tools jobbar du i ett nära samarbete med produktionen och övriga kollegor!

Övrigt:
Omfattning: 100% dagtid, vi jobbar in fredagen och slutar därmed redan kl 13 på fredagar!
Anställning: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Kontaktperson: Nathalie Petersson, 0470-78 80 54

W-Tools har i denna rekryteringsprocessen valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Har du frågor så kontakta gärna Nathalie, rekryteringsansvarig 0470-78 80 54.

Sista ansökningsdag
Den 21 juni 2018

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Kontaktperson Nathalie Petersson
Telefon 0470-78 80 54
Område Alvesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.