Servicetekniker Alvesta

Servicetekniker Alvesta

Vi söker en servicetekniker till vår anläggning i Alvesta.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara utförande av servicearbete och reparationer på alla typer av lantbruksmaskiner– både ute på fält och i verkstaden. Är du en person som tycker om variation så kommer du att trivas bra hos oss då dina arbetsdagar utspelar sig i omväxlande arbetsmiljöer.

Bakgrund
Det är viktigt att du har erfarenhet från fordonsbranschen och gärna av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vidare vill vi gärna att du ska ha erfarenhet av el, teknik, hydraulik och kunskaper i PC. Körkort B är en förutsättning för att söka den här tjänsten. Eftersom vi satsar på mobil service är det inte en nackdel om du bor en bit från anläggningen i Alvesta.

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför är det väldigt viktigt att du är en serviceinriktad person. Vi hoppas du är strukturerad, disciplinerad och effektiv – att ha ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig!

Arbeta hos oss
Vi erbjuder fortlöpande utbildningar både i
Sverige på vårt utbildningscenter i Skurup och hos våra leverantörer. Vi följer Motorbranschens kollektivavtal och erbjuder bland annat en förmånlig sjukvårdsförsäkring.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Håkansson på telefon 072-5811618. Sök tjänsten genom att skicka ett cv och ett personligt brev till aleh@sa-machinery.se. Sista ansökningsdag är den 15 maj 2019.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Alexander Håkansson
Telefon 072-5811618
Email Mejla Alexander Håkansson
Område Alvesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.claas.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Agro Machinery

Företaget bildades 2016 för att importera och sälja CLAAS i Sverige. Swedish Agro Machinery är också generalagent för SAMSON, HORSCH och AVR och återförsäljare av LEMKEN.
Affärsidén går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar som täcker ett större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service.

Swedish Agro Machinery i Alvesta

Anläggningen i Alvesta öppnade under våren 2019 men vi har haft verksamhet i området i cirka 1,5 års tid. I dagsläget är vi en säljare och servicetekniker på anläggningen. Vi har en ljus och modern verkstad med reservdelslager och reservdelsförsäljning. Vi verkar mobilt i hela Kronobergs län och delar av
Jönköpings län.