Vi söker dig som har förmåga att involvera vår kompetenta och engagerade personal i kvalitets- och förbättringsarbetet och ser möjligheterna där andra ser problemen. I rollen som kvalitetstekniker är du en nyckelperson i vårt arbete att nå kvalitetsmål och med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem.

Du utför kontroller,mätningar analyserar orsaker till kvalitetsproblem och rekommenderar lämpliga åtgärder. Du utfärdar arbets- och kontrollinstruktioner i nära samarbete med produktionen samt informerar och instruerar i kvalitetsfrågor. Andra uppgifter är kalibrering av mätinstrument och hantering av interna och externa avvikelser svara på och ta hand om 8d rapporter . Du har ett stort driv för att utveckla dig själv och verksamheten. Du ska ha ska helhetstänk, vet hur människor, verktyg och metoder samverkar och påverkar resultatet.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet

Meriterande
Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin - 1-2 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Teknik och teknisk industri

Språk
Krav
Engelska

Meriterande
Svenska
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVETS & MEKANO Produktion i Vislanda AB(22 anst) Arbetar som underleverantör till svenska verkstadsföretag. Några av våra större kunder är ABB, Dynapac, Unicarrier, Yaskawa, Envac m.fl.. Vi arbetar med maskinbearbetade och svetsade plåtprodukter som ofta ytbehandlas och monteras till färdiga komponenter. Vi har en flexibel produktionsapparat, erfarna och kunniga medarbetare och maskinpark som anpassas efter våra kunders krav.