Konstruktör / Beredare / Produktionstekniker / CAD-ritare

Konstruktör / Beredare / Produktionstekniker / CAD-ritare

Om jobbet
Konstruktör/beredare/Produktionstekniker/CAD-ritare/.

Vi behöver förstärkning i Kontruktör/beredning, CAD/CAM och produktionsteknik.

Vi söker en kunnig och flexibel tekniker med breda kunskaper som självständigt skall

jobba direkt under VD/produktionschef. Personen skall själv kunna leda och driva

projekt.

Arbetsuppgifter:
Konstruktion, beredning i MPS-system och produktionsanpassning av befintliga och av nya produkter. Medverka i projekt tillsammans med kund eller på egen hand. Utföra för- och efterkalkylering. Konstruktion av produkter, mallar, fixturer och andra produktionshjälpmedel. Förebygga fel och kvalitetssäkra produktion och produkter.

NC-beredning av skär och/eller bearbetningsmaskiner

Min.gymnasieingenjör med erfarenhet från tillverkningsindustrin inom plåt/svets och/eller skärande bearbetning. Kunskaper att konstruera och rita i CAD(SolidWorks), erfarenhet från kalkyl och beredning i MPS-system. Meriterande med erfarenhet från NC-programmering i TOPS och/eller Lantek. Vana att arbeta självständigt och i projektform
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVETS & MEKANO Produktion i Vislanda AB(22 anst) Arbetar som underleverantör till svenska verkstadsföretag. Några av våra större kunder är ABB, Dynapac, Unicarrier, Yaskawa, Envac m.fl.. Vi arbetar med maskinbearbetade och svetsade plåtprodukter som ofta ytbehandlas och monteras till färdiga komponenter. Vi har en flexibel produktionsapparat, erfarna och kunniga medarbetare och maskinpark som anpassas efter våra kunders krav.