Uthyrare/kommunikatör sökes till Allbohus!

Uthyrare/kommunikatör sökes till Allbohus!

Studerar du inom marknadsföring och kommunikation samt vill stärka din arbetslivserfarenhet med ett spännande extrajobb, läs gärna vidare om tjänsten vi har att erbjuda!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning letar vi efter en konsult som vill stötta upp deras kommunikatörer och uthyrare vid sidan av sina studier, samt få en möjlighet att utvecklas tillsammans med erfaren befintlig personal. Tjänsten är ett extrajobb, med ett lägsta behov på halvtid under sommarperiod. Det finns chans för fortsatt arbete även under höst!

Som kommunikatör och marknadsförare hos vår kund kommer du att medverka i varierande arbetsuppgifter med ett fokus på att tillsätta boenden samt aktivt arbeta med företagets marknadsföring. Arbetsuppgifterna inkluderar att kommunicera med befintliga och potentiella hyresgäster samt behandla ärenden kring uthyrning. Arbetet kring marknadsföring innefattar aktivt arbete inom företagets olika kommunikationskanaler, såsom sociala medier och kundtidning.

Kunden är placerad i Alvesta och du kommer arbeta som anställd konsult hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Arbetet kommer ske på plats under samtliga vardagar, med flexibla arbetstider under arbetsplatsens öppettider mellan 08.00-17.00.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst studerar du en utbildning på kandidatnivå eller högre, med inriktning på marknadsföring eller liknande. Det är mycket meriterande om du har liknande tidigare arbetserfarenhet av uthyrning och/eller marknadsföring, men viktigast är att du känner dig bekväm med kundbemötande. Vi tror även att du som söker har ett stort intresse för sälj och är utåtgående som person. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person letar vi efter dig som trivs med att arbeta med varierade arbetsuppgifter och ser fram emot att vara delaktig i flera områden på arbetsplatsen. Du ska sträva efter att inneha ansvar och få ta egna intiativ. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med inovation och hitta egna kreativa lösningar. Du är en teamplayer och trivs när man gemensamt lyfter varandra och utvecklas som både grupp och individ. Det är även meriterande ifall du har erfarenhet av fotografering samt kunskaper i Indesign, Photoshop eller liknande!

Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in ditt CV till StudentConsulting redan idag! Vi intervjuar kandidater löpande!

Om arbetsgivaren:

AllboHus är en del av Alvesta kommun och är uppdelad på fyra avdelningar; marknad, fastighetsservice, boservice och fastighet med ungefär 110 medarbetare. Huvudkontoret ligger på Storgatan 15A i Alvesta och vid Panncentralen i Alvesta har finns det ett kontor och en samlingscentral för lokalvårdare och reparatörer. Det finns också några mindre samlingslokaler i kommunen för de medarbetare som inte utgår från centrala Alvesta.

Sökord: Marknadsförare, Marknadsföring, Kommunikatör

Sökord: Marknadsförare, Marknadsföring, Kommunikatör
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com