Extrajobba som montör i Alvesta!

Extrajobba som montör i Alvesta!

Studerar du och söker ett extrajobb som får dig att koppla bort dina studier? Är du noggrann och gillar att arbeta i högt tempo? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting efter studenter som vill jobba extra på ett spännande företag i Alvesta! Vi söker dig som vill ta del av en fartfylld produktion med arbetsuppgifter inom montering, lager och paketering.

Arbetet föreligger under veckodagarna. Arbetstiderna kommer att vara varierande där de kan förekomma både dagtid samt kvällar. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier. Uppdraget är tänkt att starta under våren där det kan finnas goda möjligheter för jobb under sommaren. Tveka inte och ansök redan idag!

Detta söker vi:

Du som söker måste vara student på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi söker dig som är social och driven. Vi ser gärna att du har truckkort med behörighet A1-4 och B1-B3 men det är inget krav. Då tjänsten är belagd i Alvesta ser vi med fördel att du har körkort och tillgång till bil. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kommer därför att tillsättas så fort vi hittar rätt person!
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com