Scapa Inter - kundtjänst på halvtid

Scapa Inter - kundtjänst på halvtid

Arbetsuppgifter
Du hanterar en rad olika administrativa uppgifter på kundtjänstavdelning. Fokus inledningsvis ligger på att registrera order och se till att alla uppgifter runt kundens beställning är rätt. Vi vill även att du tar emot samtal från kunder, det kan handla om beställningar, leveranstider eller övriga frågor runt produkter och beställningar. Ditt arbete blir en härlig blandning av registrering, administration och kundkontakt. Din roll i teamet är viktig då allt bygger på samarbete, hjälpa kunden och att lösa dagens uppgifter.

Bakgrund
Du har vana från administrativt arbete med mycket registreringar. Du behöver vara noggrann, snabb och gilla att jobba med mycket detaljer. Vi ser även att du har god datavana och är van att skifta mellan olika system och applikationer. Meriterande är även tidigare erfarenhet från kundtjänstarbete gärna med inriktning mot order. Vi vill att du är nyfiken, driven och brinner för service. Du är en bra lyssnare och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du glad, social och är inte rädd för att utmana både dig själv och dina kollegor. Ett krav är goda kunskaper i det svenska språket.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / deltid - dagtid / Alvesta tjänstgöringsort

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se/jobb/

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scapa Inter AB är ett privatägt företag med huvudkontor i Alvesta, Småland. De är ca 700 anställda totalt. Sängtillverkning är förlagd till deras svenska fabrik i Alvesta. Soffor och fåtöljer tillverkas sedan 1998 i Litauen. Det är ett stabilt företag som jobbar nära sina kunder. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans bidrar till att skapa ett framgångsrikt koncept.