Värends Glas söker montör av glas och aluminium

Värends Glas söker montör av glas och aluminium

Värends Glas söker montör av glas och aluminium
Värends Glas är ett lokalt glasmästeri med egen tillverkning av skjut- och fasadpartier. Med uppdrag i hela Kronobergs län bygger vi specialanpassade lösningar för varje kund. Nu söker vi en medarbetare till vårt växande team, dina arbetsuppgifter är blandade och omfattar stort ansvar för den totala processen från produktion till installation.

Dina arbetsuppgifter
Värends Glas är ett expansivt företag som har mångårig erfarenhet av att producera och montera fönster, skjut- och fasadpartier. Vi är ca 7 anställda och vi jobbar både mot stora beställare och privatmarknaden runt om i Kronobergs län. Vi söker dig som vill vara med på vår resa där vi gemensamt strävar efter att alltid leverera på topp och utveckla oss själva och företaget som helhet.

Du kommer att bygga fönster- och dörrkonstruktioner i aluminium och montera glas i dessa ute hos kund. Montagen har olika karaktär, från enklare montage till mer avancerat glasarbete. Det du inte redan kan kommer du att få lära dig. Vår bredd är en del av vår styrka!

Vi erbjuder en roll med variation, mycket eget ansvar och projekt som du är med i från start till mål. Då alla projekt är kundanpassade arbetar vi med korta serier. Det är ett rörligt arbete som kräver god fysik, effektivitet och noggrannhet.

Ditt arbete är normalt förlagt måndag - fredag mellan 07.00 - 16.00.

Din profil
Vi ser gärna att du har hantverksvana, kanske har du studerat bygg, snickeri eller el på gymnasiet. Du behärskar svenska både i tal och skrift, kunskaper i engelska och tyska är meriterande då vi arbetar med en tysk leverantör. Vidare behöver du ha B-körkort (BE-körkort samt truck-kort är meriterande), vara en god lagspelare och ha en hög yrkesstolthet gällande både utförande av montage och kundkontakt.

Tjänsten är förlagd i Alvesta och montering hos våra kunder sker vanligtvis under ordinarie arbetstider, resor med övernattning kan förekomma men är sällsynta.

Det är bra om du har lätt för att samarbeta med andra, är noggrann och trivs när det är mycket att göra. Vi värdesätter att du är rörlig, stark och vet hur du ska arbeta för att hålla ett långt yrkesliv. Då stora delar av vår produktion sköts via en maskin som styrs av specialanpassade datorprogram är god datorvana meriterande. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Rätt inställning och vilja väger tungt och kommer göra att du trivs i vårt trevliga målinriktade gäng!

Övrig information
Placeringsort: Alvesta
Start: Omgående
Arbetstid: Heltid, arbetet är normalt förlagt måndag - fredag mellan 07.00 - 16.00.
Lön: Enligt kollektivavtal.

Behovet är omgående och startar så snart vi har hittat rätt person. I det här uppdraget samarbetar Värends Glas med Maxkompetens, du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med mycket goda chanser för fortsatt anställning direkt hos företaget. Frågor gällande tjänsten besvaras av konsultchef Hanna Berkesi på telefon 0720 90 80 40.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag! Detta gör du via vår hemsida, www.maxkompetens.se, sista ansökningsdag är den 15/5 2019.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden. Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (23 dagar kvar)