Underhållstekniker till vår kund i Alvesta

Underhållstekniker till vår kund i Alvesta

Underhållstekniker till vår kund i Alvesta
Är du tekniskt intresserad och sugen på en ny utmaning? Är du flexibel, social och gillar att lösa problem? Till vår framgångsrika kund i Alvesta rekryterar vi en till kollega som kommer arbeta som Underhållstekniker, ansök till tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker hos vår kund möts du av varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Tillsammans med dina kollegor utför ni reparation, övervakning och underhåll av den tekniska utrustningen i produktionen. Ditt ansvar är att se till att hålla verksamheten i gång och proaktivt underhålla maskinerna.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är:
 • Underhåll av lokalerna
 • Kontakt med lokala underentreprenörer
 • Medverka i projekt och nyinstallationer av maskiner
 • Delta i förbättringsarbete
Tjänsten innebär att du kommer att arbeta tillsammans i team men också självständigt. I denna tjänst är du ej rädd att hugga i och du brinner för att hitta nya och smidiga lösningar i en omväxlande miljö.

För rätt kandidat finns det goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Din profil
Vi söker dig som brinner för teknik och praktiskt arbete och vill utveckla din kompetens inom området. För denna tjänst är det meriterande om du sedan tidigare har kunskaper inom el, luft, hydraulik samt har ett truckkort.

Personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig som sökande är att du ska vara:
 • Prestigelös
 • Initiativtagande
 • Självständig
 • Stresstålig
Vidare ska du kunna vara flexibel för förekommande arbetsuppgifter och kunna prioritera bland dessa. Du strävar efter att ha ordning och reda!

Du som söker har tidigare avslutat en praktisk gymnasieutbildning med teknisk inriktning och har du sedan tidigare relevant yrkeserfarenhet ser vi detta som meriterande, dock är det ej ett krav för tjänsten. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet i denna rekryteringsprocess.

Utöver svenska ska du behärska det engelska språket då kontakt med engelsktalande underleverantörer förekommer i tjänsten. Vi ser gärna även att du har baskunskaper i Officepaketet samt har B-körkort.

Övrig information om tjänsten
 • Placeringsort: Alvesta
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Arbetstid: Måndag - fredag 07:00-16:00, andra arbetstider kan förekomma
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt Kollektivavtal
Känner du dig lockad av ovan beskrivning? Ansök gärna om tjänsten så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.

Ansökningar via mail tas inte emot på grund av GDPR.

För den här tjänsten ansvarar Maxkompetens för anställningsprocessen. Du kommer anställas som konsult hos Maxkompetens men arbeta ute hos kundföretaget i Alvesta. För rätt kandidat finns det mycket goda chanser för fortsatt anställning hos vår kund. Frågor gällande tjänsten besvaras på

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.