Erfaren CNC-operatör

Erfaren CNC-operatör

Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren CNC-operatör som vill ta nästa steg i din karriär? I så fall har vi jobbet för dig! Nu söker vi nämligen en CNC-operatör till W-Tools, ett nischat företag i Alvesta som tillverkar verktygsdelar för att forma kapsyler och förslutningar. Företagets moderna maskinpark innehåller maskintyper med olika styrsystem, varför vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet av att programmera, ställa, hantera verktygsbyten och inställningar samt att köra olika långa/korta serier. Du kommer att arbeta dagtid i ett trevligt arbetslag om 13 personer med en god arbetsmiljö och hög kompetensnivå.

W-Tools AB erbjuder kundanpassade lösningar inom formverktyg och insatsdelar, från roterande avgängningsverktyg till 2K. Vi är en av huvudleverantörerna av verktygsdelar till Nordens största kapsyl- och förslutningstillverkare. Medicinsk utrustning och andra tekniska detaljer utgör också en stor del av verktygsproduktionen. Vi på W- Tools vädersätter högt engagemang, kvalitet i alla led och utveckling. Mer information om oss hittar du på www.wtools.se

Din profil
  • Du som söker har god erfarenhet från CNC-styrd fräsning.
  • Erfarenhet av att ställa maskiner.
  • Erfarenhet av Mastercam är meriterande.
  • En god förståelse för ritningsläsning är en förutsättning för att klara av jobbet.
  • Erfarenhet från styrsystemen Siemens eller Heidenhain (eller annat system som är koordinat- eller dialogstyrt) kan anses meriterande.
  • Vi söker personer som trivs bra med att arbeta i grupp men samtidigt tar eget ansvar för att ge en hög kvalitet och produktivitet under sin arbetsdag.
  • Ange i din ansökan om du har truckkort eller traverskort.
Start kan diskuteras med dig utifrån vad som passar. Detta är en rekrytering, vilket betyder att du anställs direkt hos kundföretaget.

Omfattning: 100% dagtid, vi jobbar in fredagen och slutar därmed redan kl 12 på fredagar!
Anställning: Tillsvidareanställning
Ort: Alvesta
Kontaktperson: Sofia Digas, 0720-908040.

W-Tools har i denna rekryteringsprocessen valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Har du frågor så kontakta gärna Sofia, rekryteringsansvarig 0720-908040.

Sista ansökningsdag
Den 30 november 2018.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Kontaktperson Sofia Digas
Telefon 0720 908040
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.