Svetsare sökes till BK Produkter

Svetsare sökes till BK Produkter

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en MIG/MAG svetsare till BK Produkter i Alvesta.

BK Produkter är din självklara och kompletta partner vad gäller helhetslösningar i tunnplåt. Från idé till färdig produkt med precision i varmvalsad, kallvalsad eller galvad plåt; stål, aluminium, rostfritt, koppar eller Alu zink.

Med en modern och bred maskinpark utför vi allt från enklare legoarbeten, till komplexa plåtdetaljer där vi tar ansvar för hela värdekedjan. Från konstruktion till färdig produkt, inklusive smarta specialemballage och effektiva logistiklösningar. Hjärtat i vår verksamhet är våra yrkesstolta svetsare, operatörer och tekniker, med lång erfarenhet och stor kompetens. Vår specialitet är små serier med hög kvalité och leveranssäkerhet!

Som svetsare hos BK produkt kommer du arbeta både självständigt och mot gemensamt uppsatta mål. Du kommer vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt.

Din profil
Du som söker behärskar MIG/MAG svetsning och kan du även TIG är det ett plus. Kanske har du i grunden en utbildning inom verkstad, fordon eller industri och vill utvecklas som svetsare. Krav är att du kan följa ritningsläsning och har arbetatslivserfarenhet inom industri.

Som person är du engagerad och tycker om att ta initiativ. Vi ser att du är självständig men samtidigt samarbetsvillig och ställer upp för dina arbetskamrater och är villig att arbeta som ett team. Du är noggrann, ansvarstagande och har ett effektivt arbetssätt. Du vågar komma med förbättringsförslag och idéer till arbetsgruppen och tar samtidigt ansvar för dess genomförande.

Krav: Körkort och tillgång till bil.

Omfattning: Tjänsten är på heltid, förlagd under dagtid måndag- fredag.

Anställning: Tillsvidareanställning

Ort: Alvesta

BK produkter har i denna rekryteringsprocessen valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Har du frågor så kontakta gärna Sofia Digas, rekryteringsansvarig på 0720-908040.

Sista ansökningsdag
2018-12-31

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Mer info
Kontaktperson Sofia Digas
Telefon 0720-908040
Område Alvesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.