Erfaren B3-förare sökes med start omgående

Erfaren B3-förare sökes med start omgående

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av att köra skjutstativtruck och/eller höglyftande plocktruck? Då kan vi ha ditt nya jobb!

Till vår kund i Alvesta söker vi dig som har erfarenhet av att köra B3-truck. Arbetet är sedvanligt lagerarbete där du kommer att plocka artiklar efter order.

Din profil
Du som söker är taggad för jobb och trivs på lager. Som person är du en god lagspelare som inte är rädd för att hugga i när det behövs och som arbetar mycket noggrant. Det centrala är att du är pålitlig och har en positiv attityd. Det är ett plus om du har erfarenhet av att köra skjutstativ sedan tidigare.
Du behöver också ha B-körkort och tillgång till bil.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos Maxkompetens men arbeta som konsult med placering hos vår kund i Alvestaområdet.
Tjänsten är på heltid under sommarperioden, med chans till förlängning.

Krav: Truckkort för B3 samt God körvana

Start: omgående

Arbetstid: måndag- fredag, dagtid

Lön: Enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan på www.maxkompetens.se redan idag!

Sista ansökningsdag
2018-06-29

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.