Svetsare till företag i Alvesta

Svetsare till företag i Alvesta

Vi söker nu en person till kund i Alvesta för ett spännande och utvecklande uppdrag!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna omfattas av svetsning i främst MIG/MAG. Du kommer att svetsa främst i rostfritt material men även svartstål är förekommande. Arbetet är varierande och det kan därför även innebära kapning och övrig plåtbearbetning.

Om dig
Vi söker dig som har licens i MIG och Mag svetsning. Du har sedan tidigare arbetet med liknande uppgifter och är inte främmande för att ta egna initiativ och stå för ditt arbete.

Som person är du positiv och har en social förmåga. Du står nära de andra svetsarna men samtidigt behöver du kunna vara självgående och ta eget ansvar för dina uppgifter. Vi på Lernia ser också till personliga egenskaper och är du rätt person kan uppdraget vara långsiktigt.

Om anställningen
  • Placeringsort: Alvesta
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: Omgående start
  • Anställningsform: Visstidsanställning, med övergång till kund om du är rätt person
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - Magnus.jonsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett tryggt och stabilt företag, trivsam stämning och ett positivt klimat där det finns goda utvecklingsmöjligheter.