Pulverlackerar till Alvesta

Pulverlackerar till Alvesta

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter går ut på att pulverlackera små som stora produkter i plåt. Legotillverkning har blivit en allt viktigare del av verksamheten vilket innebär mycket varierade uppgifter och former att lackera. Har du tidigare erfarenhet från Wagner utrustning väger det tungt.

Har du truckkort är det även meriterande.

Bakgrund Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet från pulverlackering och är en arbetsam och hängiven medarbetare. Som person är du glad och initiativtagande. Du har sinne för detaljer och arbetar effektivt. Du är en driven person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket så att du kan läsa säkerhetsföreskrift och ta instruktioner.

Arbetstider
Dagtid. 7-16

Tjänstgöringsort
Alvesta

Tillträdesdag
Januari 2019

Information
Vi tillämpar ansökningar löpande och tjänstens kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kontaktas Emilia Råvik, emilia.ravik@lernia.se

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är familjeägt och producerar flexibla konsol- och skensystem i plåt. De arbetar både med standardiserade produkter och med kundanpassad design. Då de befinner sig i en tillväxtfas så vill de utöka teamet med en pulverlackerare. Arbetarna på företaget tenderar att stanna länge. På lackeraravdelningen jobbar du tillsammans med sex andra personer vilket ger dig tillfälle att knyta fina vänskapsband.