Erfaren kantpressare till spännande uppdrag

Erfaren kantpressare till spännande uppdrag

Vi söker nu en driven och ritningskunnig kantpressare till Alvesta.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som kantpressare består av att planera, programmera, producera och ställa maskinerna. Du bearbetar plåt upp till 20 mm med både robotstyrda och manuella kantpressar.

Bakgrund
Till tjänsterna söker vi dig med tidigare bakgrund inom verkstadsindustrin. Vi ser att du har arbetat minst ett år som kantpressare och kan programmera och ställa maskinen. Du är inte rädd för att ta i när det behövs. Du behöver även ha goda kunskaper av ritningsläsning och är mycket noggrann. Du är glad, initiativtagande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Truckkort är meriterande.

Arbetstider
Dagtid 7-16.

Tjänstgöringsort
Alvesta

Tillträdesdag
Omgående

Information
Vi tillämpar ansökningar löpande och tjänstens kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kontaktas Emilia Råvik, emilia.ravik@lernia.se

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med plåt och maskinbearbetning. Deras arbete täcker hela produktionskedjan från bearbetning till ytbehandling. Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt gäng på kantpressavdelningen.