Elmontör till attraktivt bolag i centrala Alvesta

Elmontör till attraktivt bolag i centrala Alvesta

Vi söker nu en person till kund i Alvesta för ett spännande och utvecklande uppdrag som elmontör

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna omfattas av att dra och koppla kablar till olika funktioner av produkten.

Om dig
Vi söker dig som har gått en teknisk utbildning med en praktiskt inriktning inom el eller fordon. Du behöver inte ha arbetet med elmontering sedan tidigare men det är meriterande om du gillar att mecka och skruva med bilar och är praktiskt lagd. Du är driven och tycker det är kul med problemlösning och har ett allmänt teknikintresse.

Som person är du positiv och har en social förmåga då du kommer jobba tätt tillsammans med en annan person. Vi på Lernia ser också till personliga egenskaper och är du rätt person kan uppdraget vara långsiktigt.

Om anställningen
  • Placeringsort: Alvesta
  • Tjänstgöringsgrad: Dagtid
  • Tillträde: Omgående start
  • Anställningsform: Visstidsanställning, med övergång till kund om du är rätt person
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - Magnus.jonsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett tryggt och stabilt företag, trivsam stämning och ett positivt klimat där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Företaget ser en långsiktigt uppgång och utökar nu sitt team med ännu en person.