Till ett av våra kundföretag i Alvesta söker vi en erfaren Svetsare för långsiktig anställning. Tjänsten innefattar främst:
  • Konstruktionssvets efter ritningar i grovplåt
  • Manuell MIG/MAG-svetsning
  • Robotsvetsning kan förekomma
Samtliga tjänster innehåller stor variation och viss komplexitet och är mest lämpade för dig som vill ta steget vidare som svetsare!

Din profil

Vi söker dig som har någon form av verkstadsteknisk utbildning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet som Svetsare. Med fördel innehar du licens för MIG/MAG-svets och mycket goda kunskaper i ritningsläsning.

Som person är du arbetsam, intresserad och lojal. Du är mån om att leverera med hög kvalitet och lägger ner stort engagemang i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant jobb där du själv får möjlighet att utvecklas.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsterna.

Uppdragen är långsiktiga och inleds med sex månaders visstidsanställning via Empleo alternativt en direktanställning hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Alvesta.

Omfattning: Heltid, dag.

Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Ansökningstid: Senast 22 november
Mer info
Kontaktperson Ted Lindstam
Telefon 0470730194
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Empleo bemanning & rekrytering är ett auktoriserat bemannings- , rekryterings- och omställningföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång.