Gårdssäljare

Gårdssäljare

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 700 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Moheda

Arbetsuppgifter

Vi söker nu förstärkning i form utav gårdssäljare till Moheda!
Är du en person som brinner för service? Är du dessutom en initiativtagande och ordningsam person som trivs med fartfyllda arbetsdagar? Då kan tjänsten som gårdssäljare hos oss passa dig!

Som gårdssäljare är du vår kontakt mot våra kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar att ge våra kunder bästa möjliga service samt arbeta med försäljning i butik och på lager, orderläggning, marknadsföra kampanjer till att arbeta med att fylla på butik- och lagerprodukter.
Du och övriga kollegor på anläggningen arbetar tillsammans som ett team men arbetet är samtidigt självständigt där det krävs att du tar egna initiativ. Du arbetar med hög energi för att driva på vårt förbättringsarbete - allt för att förenkla och förbättra för våra kunder!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har servicekänsla samt är engagerad och energisk. Vi befinner oss just nu på en digitaliseringsresa och söker därför dig som inte rädds att arbeta med ny teknik och utmana det som är. Du är en person som drivs av utveckling och det finns då goda chanser att växa i företaget. Formellt sett är B-körkort och truckkort är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har god kunskap om byggmaterial och järnvaror. Meriterande är också om du har en bakgrund som säljare i butik, bygg/industri- eller järnhandel.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Moheda.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Platschef Elina Aggerstam.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 6 augusti eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-08-06

Kontaktperson

Platschef Elina Aggerstam; Telefonnummer 0472-650458
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se