Vill du arbeta i en verksamhet där du som anställd får möjlighet att utveckla maskiner och konstruktioner från idé till färdig produkt med unika kundanpassningar samt att i en ledarroll föra stora projekt i Sverige och Europa framåt?
Då kan tjänsten som konstruktör hos oss vara den rätta för dig.

Arbetet innebär att du kommer att arbeta med projekt i varierande storlek i en projektgrupp där ni tar fram nya kundanpassade lösningar och förbättringsåtgärder på befintliga maskiner. Rollen som konstruktör innebär också att du kan arbeta med projektledning och kommer få chansen att ta del av hela verksamheten. Hos oss finns alltid möjligheter att växa och göra skillnad, med lyhörda chefer och en platt organisation finns det alltid en dörr öppen för idéer och möjligheter till större ansvar.

Du som person har ett stort driv, viljan att utvecklas och kan med ett strukturerat arbetssätt arbeta med flera olika projekt parallellt.
En god social kompetens samt att kunna arbeta självständigt ligger som grundpelare i många av våra projekt. Vi använder oss utav SolidWorks/AutoCad för att rita och konstruera våra maskiner, så tidigare erfarenhet eller maskiningenjörsutbildning på minst gymnasienivå är ett krav.

För frågor och ansökning, kontakta Sven Karlsson: jobb@cgv.se
eller tel. 0472-343 09.
Mer info
Kontaktperson Sven Karlsson
Telefon 0472-34309
Email Mejla Sven Karlsson
Område Alvesta
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

C. Gunnarssons Verkstads AB är ett familjeföretag i Vislanda med mer än 60 års erfarenhet av att tillverka och leverera kundanpassade maskiner och lösningar för virkeshantering till sågverksindustrin. Idag är vi ca 45 anställda och en god orderstock gör att vi ser ett ökat personalbehov.