Vill du arbeta i en verksamhet där du som anställd får möjlighet att från montage vara med och driftsätta små till stora maskinlinjer i Sverige och Europa med ett gediget eget ansvar?
Då kan tjänsten som driftsättare hos oss vara den rätta för dig.

Arbetet innebär att du kommer att arbeta med projekt i varierande storlek med att montera och driftsätta nya kundanpassade maskiner och förbättringsåtgärder på befintliga anläggningar ute hos våra kunder. Du arbetar tätt ihop med våra projektledare och automationstekniker och hittar nya vägar för att så effektivt som möjligt få igång våra maskiner. Detta kompletteras med visst monteringsarbete i våra egna lokaler i Vislanda. Hos oss finns alltid möjligheter att växa och göra skillnad, med lyhörda chefer och en platt organisation finns det alltid en dörr öppen för idéer och möjligheter till större ansvar.

Du som person har ett stort driv, är lösningsorienterad och kan med ett strukturerat arbetssätt prioritera och arbeta dig igenom diverse situationer som kan uppstå vid en driftsättning. Att du är stresstålig och kan se helheten är önskvärt samt en god social kompetens då du kommer arbeta nära våra kunder och ingå i ett arbetslag.

Arbetet kräver kunskap och erfarenhet av Mig/Mag & Pinnsvetsning samt en viss kunskap inom pneumatik. Tidigare erfarenhet av montage och driftsättning är meriterande.

För frågor och ansökning, kontakta Jonas Berggren: jobb@cgv.se eller tel. 0472-343 08.
Mer info
Kontaktperson Jonas Berggren
Telefon 0472-34308
Email Mejla Jonas Berggren
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

C. Gunnarssons Verkstads AB är ett familjeföretag i Vislanda med mer än 60 års erfarenhet av att tillverka och leverera kundanpassade maskiner och lösningar för virkeshantering till sågverksindustrin. Idag är vi ca 45 anställda och en god orderstock gör att vi ser ett ökat personalbehov.