Till vårt trevliga kundföretag BK Library Interiors AB i Vislanda söker vi en kreativ och affärsdriven Säljare.

BK Library Interiors levererar helhetslösningar för nya bibliotek samt kompletterar och moderniserar existerande. Tillsammans med våra kunder framställer vi allt från unika bibliotek till traditionella, skapar kreativa funktionella miljöer och möter de moderna krav som ställs på framtidens levande bibliotek. BK Library Interiors enkla stilrena design kombinerat med goda materialval gör vår interiör till ett naturligt och vackert inslag i det offentliga rummet.

Vi är idag 10 personer, varav tre på sälj, en på administration och sex i verkstaden. Vi omsätter runt 16 miljoner i Skandinavien. Se vårt sortiment på www.bklibrary.se

Allt fler verksamheter förutom just bibliotek beställer våra produkter, vilket givit oss inspiration att

vidga vår målgrupp till alla offentliga mötesplatser, utan att släppa fokus på bibliotek. Detta är vår

utmaning nu - Att bli en stark partner till våra återförsäljare inom all offentlig miljö.

I rollen som Säljare ansvarar du för att aktivt bearbeta nya kunder, främst återförsäljare men även arkitekter runtom i Skandinavien. Du driver hela försäljningsprocessen på egen hand, från att boka kundbesök till att genomföra besök, hantera offerter/avtal och kunduppföljning. Du gillar att på ett aktivt sätt söka fram nya potentiella kunder och lägger extra fokus på att långsiktigt bygga goda affärsrelationer.

På ett nytänkande och kreativt sätt är du med och ta fram ritningar och skisser till såväl nya som befintliga kunder. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare inom såväl produktion som produktutveckling, allt för att ni på ett professionellt och kvalitativt sätt skall kunna möta varje enskild kund och deras behov.

Din profil

Du som antar denna utmaning har troligen en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot marknad och sälj. Utöver din utbildning har du flerårig erfarenhet från B2B-försäljning, erfarenhet från inrednings- eller möbelbranschen är meriterande. Har du internationell säljerfarenhet och inredningsintresse, kan BK Library Interiors erbjuda ett intressant och spännande arbete.

Att du har mycket goda svensk- och engelskkunskaper ser vi som en självklarhet, likaså att du innehar B-körkort och trivs med att resa i tjänsten.

Uppdraget är en direktrekrytering till BK Library Interiors som erbjuder en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Vislanda.

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökningstid: Ansök senast 10 november.
Mer info
Kontaktperson Rebecca Moberg
Telefon 0470730191
Område Alvesta
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BK Library Interior startade som ett snickeri på Brogatan 11 i Vislanda någon gång runt 1920. Uppdrag på den tiden bestod i produktion av likkistor och diverse ordinära snickeriuppdrag. Verksamheten växte med inredning till både landsting och kärnkraftverk. Legotillverkning av köksinredning blev stort.

Ett villaområde växte upp runt omkring fabriken på 50-talet, så vi verkar mitt i människors vardag med alla krav på miljötänk i processen det innebär. Alla råvaror kommer från en omkrets om max 15 mil, och alla är miljöcertifierade enligt Miljöfaktas krav. Att värna om varandra och uppfylla sociala krav är självklart. 1980 började samarbetet med BIKETJÄNST, ett företag specialiserat på inredning för bibliotek. För 30 år sedan blev detta företag en del av BK, varför vi kan skryta med 40 års specialisterfarenhet av just bibliotek - vi kan detta!

BK Library Interiors är idag designinriktat framgångsrikt företag inom offentlig inredning, med fokus på miljö, funktion och kvalitet. Med vår kunskap i ryggen kommer du att vara en nyckelperson i arbetet med att utveckla verksamheten.