Operatör inom ytbehandling

Operatör inom ytbehandling

Vi söker nu dig som vill arbeta inom industrin. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt bestå av att manuellt hänga på och av detaljer från ytbehandlingslinjen, samt även syna och packa godset. Truckkörning ingår i arbetsuppgifterna. Behärska svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du flexibel, kreativ och har ett gott ordningssinne. Truckkort och truckvana är meriterande men inget krav.

Det är en heltidstjänst på ständigt nattskift (4 nätter/vecka). Under en upplärningsperiod kommer du att arbeta på vårt kvällsskift.

Är du vår nya medarbetare? Välkommen att maila din ansökan eller frågor om tjänsten till Zandra.thelin@agalv.se Urval sker löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatumet.
Mer info
Kontaktperson Zandra Thelin
Email Mejla Zandra Thelin
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.agalv.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Agalv jobbar vi med elektrolytisk galvanisering, vilket är en metod för att belägga metaller med ett korrosionsskydd.
Agalv är ett ägarlett företag som ligger i Alvesta. Vi är totalt 18 anställda som arbetar 3-skift måndag till fredag. Läs gärna mer om oss på www.agalv.se