AB Maskinarbeten är ett mer än 65 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi förstärkning med;

Reparatör

Vi förstärker vår avdelning för reparation och underhåll.

Som reparatör och underhållstekniker hos oss får du en bred roll med många olika arbetsmoment inom vår verksamhet. Att serva, reparera, justera och underhålla maskiner kommer prägla din vardag. Du kommer även ha en roll i vårt förbättringsarbete där förebyggande underhåll, produktionsförbättringar och felsökningar kommer att vara en del i det dagliga arbetet. Det blir därför en tjänst med stor variation där förmågan att kunna hantera olika typer av projekt blir av yttersta vikt.

Som person bör du vara tekniskt lagd med tidigare verkstadsvana. Att ha kunskaper inom mekanik, automation och svetsning tror vi är en lämplig bakgrund för att lyckas. Du bör vara tekniskt intresserad där du inte ska vara rädd för att testa dina idéer. Du jobbar närmst med vårt förråd och underhållsavdelning men dina arbeten blir styrda av händelserna i vår produktion.

Vi söker dig som är intresserad av att skruva och meka med maskiner, verktyg och andra delar där vår produktion kört fast eller behöver reparation. Du måste gilla att hjälpa andra och arbeta i ett fritt arbete under eget ansvar. För att lyckas tror vi att du har erfarenhet inom liknande verkstadsjobb eller annat mekaniskt arbete.

Vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper när vi rekrytera denna tjänst. Att vilja lära sig något nytt och att hela tiden bidra med en positiv inställning och engagemang ser vi som viktiga personliga egenskaper. För mer information om tjänsten vänligen kontakta oss via telefon eller mail.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin- bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.