Maskinoperatör

Maskinoperatör

AB Maskinarbeten är ett mer än 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi förstärkning med;

Maskinoperatör
Vi förstärker vår avdelning för Fen-svetsning/Spiro-maskiner. Som maskinoperatör på våra Fen-svetsar är du en del i tillverkningskedjan för värmeväxlare. Maskinerna är specialbyggda för sitt tillverkningsområde och du som operatör är ansvarig för dess produktion, utveckling och underhåll. Tjänsten blir således under variation där du som operatör har goda förutsättningar att påverka din arbetssituation.

Som person bör du vara tekniskt lagd för att klara denna typ av arbete. Du måste uppskatta att få chans att "skruva" och utveckla din arbetssituation samtidigt som du måste vara noggrann och kunna följa de rutiner och åtaganden vi har emot vår kund. Flexibelt arbetssätt, enkel att samarbeta med och pålitlig är andra viktiga faktorer vi värdesätter. En lämplig bakgrund, ur yrkesperspektiv, för att lyckas med denna typ av tjänst är CNC-operatör eller liknande maskinoperatör.

Då våra maskiner är unika kommer det krävas intern utbildning vilket gör att vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper när vi rekrytera denna tjänst. Att vilja lära sig något nytt och att hela tiden bidra med en positiv inställning och engagemang ser vi som viktiga personliga egenskaper.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta oss via telefon eller mail.
Mer info
Kontaktperson Tony Johansson
Telefon 0472-453 04
Email Mejla Tony Johansson
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)