Laseroperatör

Laseroperatör

Vi söker nu förstärkning till vår laseravdelning. Här kommer ditt arbete som laseroperatör ske med hjälp av den senaste tekniken inom laserskärning. Du kommer att sköta och styra numeriskt styrda lasermaskiner för plåtbearbetning. Arbetet sker till stor del självständigt men med ett nära samarbete till övriga lasergruppen. Vi är direktleverantör av laserskurna detaljer till en mängd olika industrier men en stor del av våra skurna ämnen kräver vidare förädling vilket gör att du levererar till samtliga av våra interna produktionsgrupper.

Vi ser helst att Du har verkstadsvana och tidigare erfarenheter som laseroperatör eller tidigare erfarenheter av andra CNC-maskiner. Vår laserpark består av Bystronics lasermaskiner/fibermaskiner vilket vi ser som meriterande om du har kunskaper inom. Har du truckkort ser vi även detta som meriterande vid din ansökan.

Vi söker dig som vill vara med och arbeta med den senaste tekniken inom laser och fiberskärning. Att få möjlighet att påverka din situation och ha ett varierat flöde på detaljerna är även något du bör tycka om.

Vill du veta mer om vad tjänsten innebär så är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

Är du intresserad av tjänsten uppskattar vi om du skickar din ansökan via vår hemsida och skapar en inloggning så att du kan få löpande information kring processen.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Maskinarbeten är ett över 65 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.