Laseroperatör

Laseroperatör

AB Maskinarbeten
AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi försträkning med:

Laseroperatör

Vi söker nu förstärkning till vår laseravdelning. Här kommer ditt arbete som laseroperatör ske med hjälp av den senaste tekniken inom laserskärning. Du kommer att sköta och styra numeriskt styrda lasermaskiner för plåtbearbetning. Arbetet sker till stor del självständigt men med ett nära samarbete till övriga lasergruppen.

Vi ser helst att du har verkstadsvana och tidigare erfarenheter som laseroperatör eller tidigare erfarenheter av andra CNC-maskiner. Vår laserpark består idag av fyra Bystronic lasermaskiner samt en Bystronic fiberlaser vilket vi ser som meriterande om du har kunskaper inom.

Vår laseravdelning är idag ett av de första processtegen vi utför. Våra laserdetaljer levereras dels internt men också direkt till slutkund. Vi jobbar därför ständigt med att hålla såväl interna som externa leveranstider och ser detta tillsammans med vårt kvalitetstänk som viktiga faktorer för att fortsätta vara en ledande underleverantör till både svenska och utlänska företag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Fast lön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Alvesta
Län: Kronobergs län
Land: Sverige
Mer info
Kontaktperson Tony Johansson
Telefon 0472-453 04
Email Mejla Tony Johansson
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/
Sista ansökningsdag 5 nov (45 dagar kvar)