AB Maskinarbeten
AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi försträkning med:

Kantpressare
Vi ser att du har tidigare erfarenheter inom yrket och dina kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik bör vara goda. Vår maskinpark består idag av Ursviken kantpressar med cybelec styrsystem och i vårt utbud av kantpressar har vi både manuella- samt robotkantpressar. Till vår produktionsgrupp kantpress tillhör även flertalet vals och riktmaskiner vilket gör att vi ser det som meriterande om Du har tidigare erfarenheter kring detta.

Som person bör du vara flexibel och noggrann i ditt sätt att arbeta och du kommer att ställas inför att arbeta både i grupp och självständigt. Då våra tillverkningsstorlekar är varierande innebär det att du bör vara intresserad av variation i arbetet, ha många bollar i luften och gilla att hela tiden få jobba med nya projekt. Truck och traverskort ses som meriterande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Fast lön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Alvesta
Län: Kronobergs län
Land: Sverige
Mer info
Kontaktperson Tony Johansson
Telefon 0472-453 04
Email Mejla Tony Johansson
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/
Sista ansökningsdag 5 nov (41 dagar kvar)