Inköp / Försäljning

Inköp / Försäljning

Platsbeskrivning
AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin- bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver förstärkning inom området:

Inköp / Försäljning
Vi står inför en spännande framtidsutveckling och söker dig som vill vara spindeln i nätet och ansiktet ut mot våra leverantörer och kunder. I det dagliga arbetet på vår inköp- och försäljningsavdelning arbetar du med helhetslösningar mot våra kunder. Att få ett helhetsgrepp om våra kunders önskemål och sedan få möjligheten att förankra dessa är dagligt förekommande uppgifter där du blir en viktig del.
Det löpande arbetet kommer att vara under ständig variation och bland annat bestå utav:

  • Direkta leverantörs- och kundkontakter
  • Inköpskoordinering
  • Arbeta med leverantörsbasen, leverantörsavtal och leverantörsbedömningar
  • Kalkylering/beredning
  • Medverka och driva projekt
  • Uppföljning av företagets egen produktion och bevakning av inköp
Din arbetsroll kommer kräva att du klara av att hantera flera öppna projekt samtidigt samt en god strukturering och organisering av ditt individuella arbete. Som spindeln i nätet gäller det att kunna möta leverantörer, kunder och medarbetare på bästa sätt för att optimera våra gemensamma intressen.

Några av våra styrkor är service, snabba leveranser och hög kvalité vilket gör att du som person måste vara servicemedveten, engagerad, ambitiös och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi ser helst att du har en lämplig utbildning inom det arbetsområde tjänsten innefattar och vi värdesätter erfarenheter från tillverkningsindustrin väldigt högt. Vi använder oss idag av Monitors affärssystem samt Inventors konstruktionsprogram så att ha tidigare erfarenheter inom dessa ser vi som en fördel för att på ett enkelt sätt komma in i tjänsten. God datavana, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ser vi som andra faktorer som är grundpelare för ett framgångsrikt arbete.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och erfarenheter vid tillsättning av tjänsten där samarbetsförmåga, drivkraft och ett flexibelt arbetssätt är viktiga faktorer för att lyckas.

Har Du frågor angående denna tjänst är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.
  • Telefon: 0472-453 04
  • mail: tony.johansson@maskinarbeten.se
Mer info
Kontaktperson Tony Johansson
Telefon 0472-453 04
Email Mejla Tony Johansson
Område Alvesta
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)