CNC-operatör

CNC-operatör

Platsbeskrivning

AB Maskinarbeten är ett över 65 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi förstärkning med;
CNC-operatör

För att vara en komplett leverantör inom industriell tillverkning är skärande bearbetning ett viktigt processteg för oss. Vi arbetar idag med den senaste tekniken inom skärande bearbetning och vår kapacitet, flexibilitet och våra möjligheter till tillverkning av komplexa artiklar är mycket stora.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom yrket och att dina kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik är goda. Våra tillverkningsserier är av blandad storlek vilket innebär ständig variation av artiklar som skall tillverkas. Som operatör hos oss är du med från början av projekten vilket gör att programmering, ställ- och produktionskörning går hand i hand. Att själv få programmera och utveckla både tillverkningssätt och dig som person är viktigt för oss som företag. Kunskapen inom avdelningen är stor vilket gör att ni som grupp har goda möjligheter att stötta och komplettera varandra.

Som person bör du vara flexibel, positiv och noggrann i ditt sätt att arbeta och se det som en utmaning att få arbeta med olika typer av CNC-maskiner. Arbetet kräver att du behärska att arbeta både självständigt och i grupp.

Är du intresserad av att få vara en viktig del i processen där dina åsikter är grunden till vår utveckling inom området kan detta vara en tjänst för dig. Har du frågor om tjänsten eller dess utformning så kontakta oss gärna på telefon eller mail.
Mer info
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin- bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.