CNC-operatör

CNC-operatör

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu behöver vi förstärkning med;

CNC-operatör
För att vara en komplett leverantör inom industriell tillverkning är skärande bearbetning ett viktigt processteg för oss. Då vi bland annat har utökat vår maskinpark med nya maskiner söker vi nu medarbetar inom vår skärande bearbetning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom yrket och att dina kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik är goda. Våra tillverkningsserier är av blandad storlek vilket innebär ständig variation av artiklar som skall tillverkas. Som operatör hos oss är du med från början av projekten vilket gör att programmering, ställ- och produktionskörning går hand i hand. Att själv få programmera och utveckla både tillverkningssätt och dig själv är viktigt för oss som företag. Kunskapen inom avdelningen är stor vilket gör att ni som grupp har goda möjligheter att stötta och komplettera varandra.

Som person bör du vara flexibel, positiv och noggrann i ditt sätt att arbeta och se det som en utmaning att få arbeta med olika CNC-maskiner. Arbetet kräver att du behärska att både arbeta självständigt och i grupp.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig via telefon eller mail.

Mail; Tony.johansson@maskinarbeten.se

Tele; 0472-453 04
Mer info
Kontaktperson Tony Johansson
Telefon 0472-453 04
Email Mejla Tony Johansson
Område Alvesta
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)