Administratör

Administratör

AB Maskinarbeten

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 150 anställda och förfogar över mer än 25.000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskinbearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu söker vi förstärkning inom vår administration;

Administratör

Trivs du i en administrativ roll där man sätter värde på service och trivsel har vi arbetet för dig.

Som administratör hos oss kommer du få chans att jobba i en omväxlande och trivsam miljö. Du kommer sitta i vår reception och vara vår första kontakt med våra kunder och besökande vilket innebär att du måste gilla att jobba med servicerelaterade uppgifter. I ditt dagliga arbete kommer du att ha fasta förekommande arbetsuppgifter samtidigt som du kommer stötta våra medarbetare med administrativa uppgifter som tillhör vår verksamhet. I din roll kommer du bland annat att arbeta med orderregistrering, boka transporter, leveransaviseringar och diverse andra förekommande uppgifter för en administration.

Att kunna arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt kommer vara viktigt, likväl som att kunna arbeta självständigt samtidigt som du har ett nära samarbete med vår övriga administrationspersonal. Du kommer således ha ett omväxlande jobb där rutinarbete växlas med nya arbetsmoment.

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du bör känna dig bekväm med att arbeta med datorn som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Vi använder idag Monitor som affärssystem och ser det som meriterande om du har erfarenheter av detta sedan tidigare. Som person bör du vara strukturerad, noggrann och gilla administrativa rutiner. Du bör trivas med att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Att vara serviceinriktad mot både kunder och medarbetare är en viktig personlig egenskap.

Söker du ett omväxlande och varierat jobb där du vill att dina egenskaper som serviceminded kommer till användning kan denna tjänst vara något för dig. Önskar du mer information om tjänsten och vad den innebär vänligen kontakta Tony Johansson.
Mer info
Kontaktperson Tony Johansson
Telefon 0472-453 04
Email Mejla Tony Johansson
Område Alvesta
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maskinarbeten.se/
Sista ansökningsdag 19 okt 2019 (29 dagar kvar)