Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Redovisningsekonom till Pressmaster

Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra branscher, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”.

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Pressmaster är ett företag inom Phoenix Contact Group, en global marknadsledare för komponenter, system och lösningar inom området för elektroteknik, elektronik och automatisering. Pressmaster har en marknadsledande position inom utveckling och tillverkning av högkvalitativa och ergonomiska kontaktpressnings- och kabelbearbetningsverktyg.

Pressmaster har idag en omsättning på 180 miljoner kronor, vi är 120 anställda och 90% av vår totala produktion går på export. Våra kunder återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Vi är oerhört stolta över att ha vår produktion och vårt huvudkontor i Älvdalen med operativa enheter i Mora och i Memphis. Vi har även lokala säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien och Japan.

Vår verksamhet bygger på en genuin förståelse för våra kunders specifika behov och en önskan att överträffa förväntningarna. Det sägs att vi i Älvdalen är fåordiga, men att vi samtidigt är pålitliga och uppriktiga. Lägg till nyfikna, innovativa och sympatiska så beskriver det kärnan i Pressmaster. Vi erbjuder dig ett arbete med goda möjligheter till utveckling och vi skulle själva beskriva oss som ett härligt och kompetent gäng som alltid strävar efter att bli bäst på vår marknad. Vi har högt i tak och många dörrar öppna. Vår förhoppning är att du vill vara med och påverka företagets framtid och tillväxt.

Vi söker nu en vikarierande redovisningsekonom med ett intresse för förbättringsarbete!

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hos oss på Pressmaster ingår du i ett mindre team där nära samarbete och kommunikation är viktigt. Du rapporterar till vår Ekonomichef.

Du har daglig kontakt med övriga avdelningar inom företaget där du stöttar och ger support i olika ekonomirelaterade frågor. Arbetet är både operativt med löpande redovisning och prognosarbete men även strategiskt där du är med och bidrar till att förbättra och utveckla företagets ekonomi- och redovisningsfunktion.
I dina arbetsuppgifter ingår:

* Löpande redovisning
* Rapportering
* Uppföljning
* Månadsbokslut
* Medverka vid årsbokslut och årsredovisning

Din profil
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning eller några års arbetslivserfarenhet inom området. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Vi arbetar i affärssystemen Monitor (G4/G5) och SAP, erfarenhet från dessa är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Ett tekniskt intresse för IT och digitalisering är meriterande.

För att trivas i rollen hos oss behöver du vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vidare ser vi att du är prestigelös, kommunikativ, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har en positiv inställning och en vilja, engagemang och driv att utveckla både dig själv och andra.

Ansökan
Tjänsten är ett vikariat på grund av föräldraledighet.

I denna rekrytering samarbetar Pressmaster med Clockwork Bemanning. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Pressmaster. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 oktober via www.clockworkpeople.se. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Södergren, 0733-51 27 69 eller maria.sodergren@clwork.se. Vill du läsa mer om Pressmaster så är du välkommen att besöka vår hemsida: www.pressmaster.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra branscher, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare