Redovisningsekonom med IT-intresse

Redovisningsekonom med IT-intresse

Om företaget

Pressmaster ägs av Phoenix Contact, en global marknadsledare för komponenter, system och lösningar inom området för elektroteknik, elektronik och automatisering. Pressmaster AB har en omsättning på ungefär 140 miljoner kronor och ungefär 100 heltidsanställda. Produktion och huvudkontor finns i Älvdalen i Dalarna.

Vi utvecklar och producerar högkvalitativa kontaktpressnings- och kabelbearbetningsverktyg för de flesta elektriska, elektroniska och optiska applikationer. Vi erbjuder engagemang och lagarbete hela vägen från våra lokala säljkontor runt om i världen till produktutveckling och tillverkning. Vår verksamhet bygger på en genuin förståelse för våra kunders specifika behov och en önskan att överträffa förväntningarna.

Det sägs att vi i Älvdalen är fåordiga, men att vi samtidigt är pålitliga och uppriktiga. Lägg till nyfikna, innovativa och sympatiska så beskriver det kärnan i Pressmaster. Vi erbjuder dig ett arbete med goda möjligheter till utveckling och vi skulle själva beskriva oss som ett härligt och kompetent gäng som alltid strävar efter att bli bäst på vår marknad. Vi har väldigt högt i tak och många dörrar öppna. Vår förhoppning är att du vill vara med och påverka företagets framtid och tillväxt.

Är du en redovisningsekonom med ett intresse för förbättringsarbete? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom hos oss på Pressmaster ingår du i ett mindre team där nära samarbete och kommunikation är viktigt. Du rapporterar till vår Ekonomichef. Du har daglig kontakt med övriga avdelningar inom företaget där du stöttar och ger support i olika ekonomirelaterade frågor. Arbetet är både operativt med löpande redovisning och prognosarbete men även strategiskt där du är med och bidrar till att förbättra och utveckla företagets ekonomi- och redovisningsfunktion.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.
  • Löpande redovisning
  • Rapportering
  • Uppföljning
  • Månadsbokslut
  • Medverka vid årsbokslut och årsredovisning
  • IT och digitalisering
Din profil

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning eller några års arbetslivserfarenhet inom området. Ett tekniskt intresse för IT och digitalisering är önskvärt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Vi arbetar i affärssystemen Monitor (G4/G5) och SAP, erfarenhet från dessa är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

För att lyckas och trivas i rollen hos oss tror vi att du är prestigelös, kommunikativ, har lätt för att samarbeta och har en naturligt positiv inställning. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vidare tror vi att du är engagerad, kreativ och flexibel och tycker om förändringar. Du har vilja, engagemang och driv att utveckla både dig själv och andra.

Ansökan

I detta uppdrag samarbetar Pressmaster med Clockwork Bemanning och Rekrytering. Du blir anställd av Clockwork och arbetar som konsult hos Pressmaster. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17/8 via www.clockworkpeople.se. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Södergren, maria.sodergren@clwork.se.

Vill du läsa mer om Pressmaster så är du välkommen att besöka vår hemsida: www.pressmaster.se
Mer info
Område Älvdalen
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för att vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.

Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro.