Driven och lösningsfokuserad förhandlare

Driven och lösningsfokuserad förhandlare

Som förhandlare hos oss erbjuds du en självständig, mångfacetterad och utvecklande roll där du stöttar chefer i deras roll som chef och som anställd inom många olika typer av verksamheter och branscher.

Ledarna söker en lösningsorienterad förhandlare till region Dalarna/Bergslagen. Som förhandlare hos oss arbetar du med förhandling och chefsrådgivning på individnivå.

Om tjänsten

Arbetet omfattar arbetsrättsliga frågor (MBL, LAS m m) och renodlad rådgivning inom såväl chefs- och villkorsfrågor som ledarskapsfrågor i stort. Du kommer att coacha chefer på alla nivåer och arbetet sker genom både fysiska möten och via telefon. Du fungerar även som stöd och bollplank till Ledarnas lokala chefsföreträdare. Arbetet omfattar även lönebildningsfrågor, främst då Ledaravtalet. Särskild vikt läggs vid att kunna förstå chefers situation varför egen chefserfarenhet är värdefull.

Du driver dina egna processer men ingår i ett team av erfarna förhandlare över hela landet. Du utgår från ditt hemmakontor och är verksam i Dalarna/Bergslagen. Körkort och tillgång till bil i tjänsten är ett krav. Du rapporterar till chefen för Förhandlingsservice i Stockholm.
  • Egen chefs- eller ledarerfarenhet
  • Erfaren och lösningsinriktad förhandlare
  • Dokumenterad erfarenhet av arbetsrätt
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
Som person är du proaktiv och van att arbeta självständigt. Du är lyhörd, förtroendeingivande och kan möta människor på alla nivåer. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och en god pedagog.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Claes Falk, claes.falk@ledarna.se. Har du frågor inför din ansökan är du välkommen att kontakta HR-koordinator/rekryterare Natasha Casas-Cordero, personal@ledarna.se.

Ansökan

Din ansökan (cv och motivationsbrev) vill vi ha snarast då urval och intervjuer görs löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, 10 november.

Övrigt

Heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från ditt hemmakontor och verksamhetsområdet är din bostadsort med omnejd.

För att ge bästa möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället i stort och vi vill särskilt uppmuntra sökanden som kan bidra till det. Idag är vi till största delen kvinnor varför vi gärna ser fler män som sökande till våra tjänster.

Inför rekryteringsarbetet har Ledarna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Älvdalen
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bra chefer och ett gott ledarskap ger resultat och föder framgång - människor växer och verksamheter och samhällen utvecklas. Vill du vara med och jobba för att Sverige ska ha världens bästa chefer?

På Ledarna blir du en del i en modern organisation som tillvaratar chefers intressen och förstår chefsrollen fullt ut. Vi är en uppskattad arbetsplats med en tydlig vision, verksamhetsinriktning, mål och värdegrund. Våra medarbetare har hög kompetens och värdefull erfarenhet. Vi jobbar tillsammans, bryr oss om varandra och har roligt på jobbet.