Fysioterapeut/Sjukgymnast, vårdcentral Älvdalen

Fysioterapeut/Sjukgymnast, vårdcentral Älvdalen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration.

Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en ny medarbetare till Älvdalens Vårdcentral, som är belägen i Älvdalens kommun som är till ytan en av Sveriges största kommuner. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.

Vi är en liten arbetsplats med god stämning och laganda. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott bemötande och god tillgänglighet.

På rehabenheten arbetar två sjukgymnaster, en rehabkoordinator och två samtalsterapeuter. Rehabenheten har ett nära samarbete med övriga enheter och yrkeskategorier på vårdcentralen. Vi har optimala lokaler med en stor och väl utrustad träningslokal.

Som arbetsgivare är vi måna om att du som medarbetare får möjlighet till vidareutbildning genom både metodkurser, handledning eller genom auskultation.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med poliklinisk bedömning och behandling av patienter i alla åldrar med varierande behov.

Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med våra läkare.

Vi har även gruppverksamhet som ofta bedrivs tillsammans med andra personalkategorier samt ett multimodalt rehabiliteringsteam. Målsättningen är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser.

Vi medverkar i samordnade sjukskrivnings- och rehabiliteringsinsatser i samverkan med andra aktörer, såsom försäkringskassan, socialtjänsten, arbetsförmedling, resurscentrum och arbetsgivare.

Handledning av student kan förekomma.

Tillsvidare 1 tjänst, samt 1 vikariat på 1 år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet och utbildning inom relevanta områden för primärvården.

Som person är du initiativrik och har mycket god samarbetsförmåga. Vi ser att du är en ansvarstagande och flexibel person som trivs med att arbeta självständigt och i team. Du har även tydligt patientfokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du har god erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Mer info
Område Älvdalen
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)