Verksamhetsansvarig Mountain Sports

Verksamhetsansvarig Mountain Sports

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 24 liftar och sommartid fantastisk mountainbikecykling, forsränning och många andra kittlande aktiviteter. Vi har också aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé innebär att vi erbjuder genuina upplevelser i äkta fjällmiljö.Verksamhetsansvarig Mountain Sports
Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till att vi fortsätter utveckla Idre Fjäll till en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Dessutom tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och god stämning.

Rollen

Som Verksamhetsansvarig för Idre Fjälls sportbutik Mountain Sports har du det övergripande ansvaret för verksamheten och leder den operativa driften. Verksamheten omfattar idag tre enheter, sportbutiken mitt på vårt torg och två testcenter som ligger mitt i backen och på skidstadion. Rollen syftar till att säkerställa en hög nivå av kvalité och utveckling av såväl produktutbud som gästbemötande samt gästflöde. Som Verksamhetsansvarig har du ett nära samarbete med leverantörer och samarbetspartners när det gäller inköp och utveckling av butikens utbud och utformning. En viktig pusselbit i denna roll är att skapa rätt förutsättningar för kollegorna i den operativa driften vilket du självklart är en del utav. Butikens utbud speglar våra olika säsonger och är tydligt riktat mot våra målgrupper och i uppdraget förväntas du även blicka framåt och strategiskt utveckla verksamheten i takt med nya trender och att Idre Fjäll växer.

I denna roll arbetar du med nyckeltal kopplat till lönsamhet och gästnöjdhet. Detta gör du enligt vår värdegrund Laganda, Engagemang, Glädje och Omtanke. Som Verksamhetsansvarig på vår nätverkande spelplan samarbetar du nära Teamledare, affärsutvecklare och andra värdefulla kollegor som tillsammans med dig gör butiken till den bästa i fjällvärlden.

Profil

Till denna roll söker vi ett entreprenöriellt ledarskap, vi söker dig som drivs av att utveckla affären och identifiera nya trender och utvecklingsområden. Vi söker dig som har erfarenhet från ett liknande uppdrag och meriterande är om du arbetat i en sportbutik tidigare. Du har erfarenhet från planering och uppföljning av ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i en kundnära verksamhet. För att trivas i denna roll är det viktigt att du själv längtar ut på skidor eller en cykeltur, kort och gott vi tror vi att du själv brinner för prylar, kläder och alla aktiviteter på fjället.

Som person har du ett stort gästfokus och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt. Du har en förmåga att inspirera människor i din närhet och bidrar gärna till struktur och tydlighet. Dessutom trivs du i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt.

Ansök

Tjänsten är en tillsvidareanställning med planerad start så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att kontakta VD Andreas Starenhed vid frågor om tjänsten eller HR Ida Einarsson vid frågor om processen. Du når oss på andreas.starenhed@idrefjall.se eller ida.einarsson@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Älvdalen
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idre Fjäll startades 1968 med att dåvarande Idre kommun tillsammans med Friluftsfrämjandet bildade en stiftelse i avsikt att skapa arbete och liv i bygden och ge ökade tillfällen till ett aktivt friluftsliv. Sedan dess har det gått stadigt framåt med hjälp av tydliga mål, ett högt tempo och starka visioner. En av Idre Fjälls grundläggande drivkrafter har alltid varit att leda utvecklingen i fjällvärlden, och det har vi faktiskt lyckats med på flera olika plan. Vi var bland annat först med snökanoner i slutet av 70-talet och i början av 80-talet byggde vi Europas första fyrstolslift. 1984 var det dags igen, då invigdes världens första tunnellift. Och för att kunna hävda oss i den allt tuffare konkurrensen i fjällvärlden fortsätter vi i samma anda.