Lifttekniker

Lifttekniker

Lifttekniker
Nu söker vi dig som i rollen som Lifttekniker vill vara med och bidra till att vi fortsätter utveckla Idre Fjäll till en av Sveriges bästa fjällupplevelser. Dessutom tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och god stämning.

Rollen

Rollen som Lifttekniker innebär att du arbetar med i huvudsak förebyggande underhåll, service och driftsuppföljning av liftar inom arbetsområdet tekniskt underhåll. I rollen ingår också dokumentation av utfört servicearbete, tekniska problemlösningar och utvecklingsarbete. Som Lifttekniker ser vi gärna att du kan vara fjället behjälplig med arbetsuppgifter som reparation och underhåll av snösystem samt maskiner.

Profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och underhåll på liftar samt dokumenterad utbildning för arbete på hög höjd. Du har minst B-körkort, förarbevis för terränghjuling och förarbevis för snöskoter. Som person drivs du av att identifiera problem och tänka till kring lösningar givet vad du kommer fram till. Du trivs i en självständig roll och är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt. Dessutom gillar du att skapa de bästa förutsättningarna för såväl våra gäster som kollegor. Du är nyfiken och har en vilja att utvecklas och utmana dig själv. Dessutom trivs du i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

Tjänsten & Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vid frågor om tjänsten eller processen, tveka inte att kontakta Teamledare för Mek & Rep Bertil Pålsson på bertil.palsson@idrefjall.se eller Verksamhetsansvarig Fjällanläggning Lars Fagrell på lars.fagrell@idrefjall.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Älvdalen
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idre Fjäll startades 1968 med att dåvarande Idre kommun tillsammans med Friluftsfrämjandet bildade en stiftelse i avsikt att skapa arbete och liv i bygden och ge ökade tillfällen till ett aktivt friluftsliv. Sedan dess har det gått stadigt framåt med hjälp av tydliga mål, ett högt tempo och starka visioner. En av Idre Fjälls grundläggande drivkrafter har alltid varit att leda utvecklingen i fjällvärlden, och det har vi faktiskt lyckats med på flera olika plan. Vi var bland annat först med snökanoner i slutet av 70-talet och i början av 80-talet byggde vi Europas första fyrstolslift. 1984 var det dags igen, då invigdes världens första tunnellift. Och för att kunna hävda oss i den allt tuffare konkurrensen i fjällvärlden fortsätter vi i samma anda.