Hovmästare

Hovmästare

Hovmästare


Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till att vi fortsätter utveckla Idre Fjäll till en av Sveriges bästa smakupplevelser. Dessutom tillsammans med fantastiska kollegor i en organisation som står för hög kvalité, engagemang och god stämning.

Rollen

Som Hovmästare hos oss på Idre Fjäll så arbetar du antingen på Kött & Fiskbaren signerad Melker Andersson, på PW Kök & Bar som är restaurangen på fjällvärldens mysigaste hotell, Pernilla Wiberg Hotel, eller Utsikten som är vår toppstuga med en lika fantastisk utsikt som lunch eller fika. I denna roll har du ett ansvar för den dagliga restaurangdriften och arbetsleder dina kollegor för att tillsammans uppnå en hög servicenivå. Du optimerar restaurangens bokningar och säkerställer restaurangens service, miljö och koncept. I denna roll har du ett nära samarbete med Verksamhetsansvarig för hotellet och Teamledaren som har personalansvar för kollegorna i restaurangen.

Profil

Vi söker efter dig som älskar mat, dryck och service. Du har erfarenhet från liknande roll inom restaurang och har god vana av att arbetsleda och peppa dina kollegor i service. Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla. Du är en lagspelare med förmågan att bibehålla lugnet även när tempot är hög och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du bidrar gärna till struktur och tydlighet och dessutom trivs du i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt.

Ansökan och tjänsten

Tjänsten är en säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tveka inte att kontakta Teamledare Kristina Jones på kristina.jones@idrefjall.se eller alma.runstrom@idrefjall.se om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Älvdalen
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idre Fjäll startades 1968 med att dåvarande Idre kommun tillsammans med Friluftsfrämjandet bildade en stiftelse i avsikt att skapa arbete och liv i bygden och ge ökade tillfällen till ett aktivt friluftsliv. Sedan dess har det gått stadigt framåt med hjälp av tydliga mål, ett högt tempo och starka visioner. En av Idre Fjälls grundläggande drivkrafter har alltid varit att leda utvecklingen i fjällvärlden, och det har vi faktiskt lyckats med på flera olika plan. Vi var bland annat först med snökanoner i slutet av 70-talet och i början av 80-talet byggde vi Europas första fyrstolslift. 1984 var det dags igen, då invigdes världens första tunnellift. Och för att kunna hävda oss i den allt tuffare konkurrensen i fjällvärlden fortsätter vi i samma anda.