Hotellchef till Pernilla Wiberg Hotel

Hotellchef till Pernilla Wiberg Hotel

Pernilla Wiberg Hotel som ligger på Idre Fjälls sydsluttning, är ett boende för gästen som vill ha fjälliv med det lilla extra. Sedan starten 2003 har hotellet varit oerhört uppskattat och fler av hotellets gäster kommer till oss år efter år. Pernilla Wiberg är själv engagerad i hotellets utveckling och bli inte förvånad om hon dyker upp och gästspelar i baren någon kväll. Just nu investerar vi i att utveckla och bygga ut hotellets miljöer med målsättningen att hotellet fortsatt ska skapa fjällvärldens bästa upplevelser. Dessutom kommer hotellets läge att bli än mer attraktivt när vi till i vinter öppnar upp Idre Fjälls nya gondol precis intill hotellet.

Hotellchef till Pernilla Wiberg Hotel

Nu söker vi en ny Hotellchef när vår fantastiska Mia fortsätter i en annan roll inom fjället. Som Hotellchef får du tillsammans med fantastiska kollegor ansvar för en verksamhet som står för hög kvalité, engagemang och en härlig stämning.

Rollen

Till rollen som Hotellchef söker vi dig som vill leda och utveckla hotellets verksamhet och medarbetare utifrån fjällets strategi och hotellets mål och förutsättningar. I denna roll leder och utvecklar du hotellet med främsta fokus på att säkerställa en fantastisk upplevelse för våra gäster och ekonomisk lönsamhet. Hotellet med sin 44 mysiga rum har i huvudsak tre verksamheter i fokus, restaurang, reception och logi/städ. PW Kök & Bar, hotellets uppskattade restaurang, utgör en stor och viktig del av gästerna totalupplevelse, från frukost till middag. För att lyckas och trivas i denna roll är du själv högst delaktig i den dagliga driften, ena dagen möter du gästerna i receptionen eller välkomnar de som servis i restaurangen, och såklart delar du gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor.

Profil

Du har en passion för service och har ett öga för detaljer. Som ledare ser du nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och att vara kommunikativ i din ledarstil. Som person är du flexibel och har lätt att se lösningar samt att skapa relationer. Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet från en ledande roll, gärna inom restaurang, eller från liknande verksamheter inom branschen. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten & ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att höra av dig till VD Andreas Starenhed på andreas.starenhed@idrefjall.se. Vid frågor om rekryteringsprocessen, hör gärna av dig till HR Ida Einarsson på ida.einarsson@idrefjall.se.

Varmt välkommen med in ansökan!
Mer info
Område Älvdalen
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 nov 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Idre Fjäll startades 1968 med att dåvarande Idre kommun tillsammans med Friluftsfrämjandet bildade en stiftelse i avsikt att skapa arbete och liv i bygden och ge ökade tillfällen till ett aktivt friluftsliv. Sedan dess har det gått stadigt framåt med hjälp av tydliga mål, ett högt tempo och starka visioner. En av Idre Fjälls grundläggande drivkrafter har alltid varit att leda utvecklingen i fjällvärlden, och det har vi faktiskt lyckats med på flera olika plan. Vi var bland annat först med snökanoner i slutet av 70-talet och i början av 80-talet byggde vi Europas första fyrstolslift. 1984 var det dags igen, då invigdes världens första tunnellift. Och för att kunna hävda oss i den allt tuffare konkurrensen i fjällvärlden fortsätter vi i samma anda.