Servicetekniker/Innesäljare – Idre

Servicetekniker/Innesäljare – Idre

Nu öppnar Cramo depå i Idre, eftersom vi har funnits på orten i liten skala i 20 år. Vill du vara med på en spännande resa från start och växa med oss?

Om tjänsten

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare med passion för kvalité och service till vår depå i Idre. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för flödet från beställning till leverans och återlämning av produkterna. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. En del av arbetet är även att tillsammans med kollegorna se till att butiken har rätt sortiment av både järnvaror och maskiner.

Som innesäljare är du ett naturligt bollplank för kunden, ger bra service och introducerar kunden till hela vårt sortiment av produkter, tjänster och digitala hjälpmedel. Tillsammans med dina kollegor jobbar du för att hitta den bästa lösningen för kunden. Som innesäljare hos oss har du fokus på den lokala marknaden och du kommer tillsammans med Depåchef sätta en plan för hur vi kan ge våra kunder den bästa servicen.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du också att arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa mindre reparationer.

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker.
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Du har erfarenhet av servicerelaterat- och/eller tekniskt arbete.
  • Det är meriterande om du har BE, lastmaskin och truckkörkort.
Du är praktisk lagd och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan
Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Depåchef Anders Halvarsson tel: 073-070 88 61.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.
Mer info
Kontaktperson Anders Halvarsson
Telefon 0730708861
Område Älvdalen
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.