Om företaget

I Norra Dalarna finns vår samarbetsskola; en F-9 skola med cirka 150 elever. Skolan ligger centralt i Idre, som är känd för sin storslagna natur såväl sommartid som vintertid. Här finns allt för den friluftsintresserade: slalom- och längdskidåkning, fjällvandring, cykling, fiske och jakt med mera. Även skolan har en aktiv profil och har, förutom en stor skolgård med närhet till sjö och skidbackar, olika aktiviteter för eleverna året runt. Lärarna på skolan arbetar i integrerade och fungerade lärlag och teamarbete är en viktig del i arbetet. Att vara en lagarbetare innebär att alla lärare är med och bidrar med sin kompetens och kunskap för att tillsammans med andra utveckla undervisningen och skolan. Till lärlaget 4-6 söker skolan en kollega!

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete som lärare för årskurs 4-6 kommer du att undervisa i ett eller flera ämnen som du är behörig i. Utöver de uppgifter som ingår i läraruppdraget kommer du även att vara mentor för en klass. Du kommer att arbeta nära och integrerat med de andra lärarna i lärlaget - men det finns även utrymme för egen kreativitet. Klasserna du kommer att arbeta i är mindre - oftast omkring 15 till 18 elever. Du som är nyexaminerad kommer även ha en mentor första året.

Tjänsten på heltid, tillsvidare och tillträde är augusti 2018.

Din profil

Du har behörig/legitimation att undervisa i ett eller flera ämnen i grundskolan. Som lärare är du trygg och kreativ, samt bekväm i din roll som ledare. Du arbetar varierat och att bemöta elevers olikheter är något som driver dig. Kanske är du precis färdigutbildad och söker din första tjänst? Kanske är du lärare sedan många år tillbaka och söker nya möjligheter? På denna skola har du verkligen chans att prova något nytt! Dels att bo i en ort som Idre, dels att arbeta på en mindre skola som prioriterar teamarbete och skolutveckling.

Om du är den vi söker, tveka då inte, utan skicka in din ansökan! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073-351 27 45
Område Älvdalen
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!