Lärare i fritidshem/Resurslärare med inriktning F-6, Strandskolan Idre

Lärare i fritidshem/Resurslärare med inriktning F-6, Strandskolan Idre

Barn- och utbildningsförvaltningen

Beskrivning
Strandskolan i Idre är en F-9 skola som ligger i hjärtat av Idre, på skolan går ca 150 elever.

Älvdalens skolor genomför en omfattande satsning på digitalisering av lärandemiljön där tillgången till digitala verktyg inom hela verksamheten stärks systematiskt. Vi är en starkt framtidsinriktad skolkommun med stora visioner!

Vi söker dig som har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Dugillar utmaningar och vill driva pedagogisk utveckling tillsammans med dina kollegor. Du är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du visar goda ledaregenskaper och har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever och föräldrar och därigenom skapa trygghet och ordning i klasserna. Du har stor förmåga att anpassa undervisningen utifrån enskilda elevers behov. Du är engagerad i skolans kvalitetsarbete och du visar tydlighet och uthållighet i arbetet med mål och resultat.

Älvdalens kommun har i dagsläget tio förstelärartjänster.

För dig som är intresserad av friluftsliv är jobbet som lärare i Idre en chans att ha nära tillgång till fjällen och dess fantastiska natur och aktiviteter sommar som vinter!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett härligt arbetslag med tydlig vi-känsla och tjänsten fördelas mellan fritidshem och resurslärare i grundskolans tidigare år. Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och arbetar aktivt med skolutveckling. Vi har ett förhållningssätt som vilar på ansvar, tilltro och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid kollegialt lärande för att du, liksom dina elever, ska kunna utvecklas. Vi är en liten skola med stora ambitioner.

På vår skolgård finns stora ytor för fri lek, ishockeyplan, klätterställningar och gungor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare och kan arbeta 50% inom fritidshem samt 50% som resurslärare i grundskolan tidigare år.

Villkor

Intervjuer sker löpande.

Tjänsten kan övergå i en tillsvidareanställning vid rätt behörighet och när erforderliga beslut fattats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde 2021-08-09.
Mer info
Kontaktperson Christin Lundberg
Telefon 0251 - 31 511
Område Älvdalen
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.alvdalen.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 550 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske, eller vad sägs om 85 slalompister, närmare 200 mil skoterleder, över 30 mil skidspår och oändliga vandringsleder och fiskevatten. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Som arbetsgivare tror vi på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Vi arbetar utifrån vår värdegrund - Kärlek, Trygghet, Respekt och Överraskande, och har arbetsmiljöarbete och friskvård i fokus. Älvdalens kommun ligger tekniskt i framkant vilket underlättar till flexibilitet såväl i arbete som privat.