Gymnasielärare i engelska

Gymnasielärare i engelska

Om företaget

Älvdalens Utbildningscentrum erbjuder yrkesutbildningar som är både roliga och som gör dig till proffs på det du utbildas till. Skolan ligger i natursköna Älvdalen.

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vår samarbetsskola Älvdalens Utbildningscentrum en lärare i engelska. I tjänsten ingår gymnasiekurserna engelska 5, 6 och 7 och du kommer att ingå i ett arbetslag. Du kommer att arbeta i ett duolärarskap där ni delar på 50 elever och de första sex månader kommer du även ha en ämneskollega i engelskakurserna.

Din profil

Du är behörig/legitimerad gymnasielärare. Du har erfarenhet av att undervisning på gymnasiet och det är meriterande om du jobbat inom yrkesutbildning. Personlig lämplighet är av största vikt.

Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta yrkeselever med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Samtidigt tar du ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever och kollegor.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Denna rekryteringar går via Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen, anställning sker direkt av skolan.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Jesper Fahlström.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu - bevaka drömtjänster över hela Sverige
Mer info
Kontaktperson Jesper Fahlström
Telefon 073 351 27 45
Område Älvdalen
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se