Hoppa till innehåll
Ansök nu
Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör till W5 Solutions AB!

ARBETSUPPGIFTER
Till vårt trevliga kundföretag W5 Solutions AB i Älmhult söker vi en erfaren Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör!

Tillväxtresan hos W5 Solutions fortsätter och nu söker vi dig som vill ta dig an en spännande och senior roll där innovation, teknik och systemsäkerhet ligger i framkant!
Hos oss får du en fin möjlighet till både professionell och personlig utveckling i ett företag med stora ambitioner i att växa och utveckla de allra bästa systemen för våra kunder!

Välkommen att läsa mer om oss på www.w5solutions.com

I rollen som Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör kommer du ha en intressant och utmanande vardag i ett nära samarbeta med andra ingenjörer och projektledare. Du är en del av utvecklingen av den totala systemleveransen till kund där du kommer driva systemsäkerhetsarbetet samt ILS arbetet för tilldelade projekt. Målet är att ta fram och utveckla långsiktigt hållbara system för produktens hela livscykel avseende kundens krav på säkerhet och ILS-underlag.  

Vidare arbetar du med att ställa krav på utvecklingsarbetet och framtagna konstruktionslösningar, ta fram kravspecifikationer, granska leverantörers efterlevnad av systemsäkerhet samt genomföra egna analyser och skapa underlag specifika för Försvarsmakten/Försvarsindustrin.

Till rollen kan även framtagning av teknisk dokumentation t.ex. reservdels- och materialdata samt manualer.  Mycket av ditt arbete utförs i Office 365 program och eget utvecklat dokumentahanteringssystem där du framför allt gör sammanställningar, analyserar och presenterar data.

Visst låter detta som en spännande roll? Den är delvis ny och kan formas något utifrån ditt intresse och din kompetensprofil.

Välkommen att bli en del av ett härligt och framåtriktat utvecklingsteam!

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning, troligen med någon form av ingenjörsinriktning. Utöver utbildningen har du även några års praktisk erfarenhet av Systemsäkerhetsarbete, allra helst har du erfarenhet från försvarsindustrin eller konsultbranschen. Vidare har du god erfarenhet av att utföra eller koordinera produktsupport samt drift- och underhållsarbete av komplexa system eller liknande. En bakgrund som systemingenjör kan vara meriterande, likaså att du har vana av att jobba med teknisk dokumentation och analys. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person har du har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt, du är van att ta stort ansvar och har förmågan att kunna driva dina arbetsuppgifter från start till mål. Vidare är du en god lagspelare som är van att jobba i projektform och duktig på att kommunicera med andra och dela/sprida kunskaper.

Hos oss arbetar vi nära och i team, såväl med kunder som leverantörer och kollegor, något som vi även tror och hoppas att du trivs med. För att lyckas i rollen och på W5 har du ett öppet sinne och ställer dig positivt till förändringar, vi behöver alla vara flexibla för att få verksamheten att utvecklas och gå framåt.

Vi är ett kompetent team där alla värnar om det goda samarbetet, det finns alltid någon att fråga och självklart kommer du få en gedigen introduktion. Välkommen till oss, ett expansivt och innovativt bolag med en inre drivmotor och högt kvalitetstänk!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Systemsäkerhets-/ILS-ingenjör är en direktanställning hos W5 Solutions AB i Älmhult.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Moberg via mail: rebecca.moberg@eterni.se eller 0470-730191.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare